5. 4. 08

Kanchanaburi - Sungkhaburi

Sedaj potujem sama... Prek neta sem se dogovorila z Maruso in Dunjo, da se dobimo v mestu Kanchanaburi. Punci sta iz Slovenije in potujeta po Tajski, srecali sta se v Bangkoku. In ze se je zacelo.... 'go with the flow'... Se pred srecanjem sta punci spoznali localnega turisticnega vodica - Anda, ki nas je z motorji odpeljal v bliznji Tiger Tepel, kjer smo se stiskali in igrali s tigri... Fantasticno.
From now on I am travelling on my own. Bangkok was killing me (I realy got borred there).
On internet I arranged to meet with Marusa and Dunja in Kanchanaburi - where I was planing to go next. Both girls are from Slovenia and are travelling around Thyland at the moment. They met in Bangkok. And here we go 'go with the flow'.... they already met one local turist guide - Anda. We rented motorbikes and he took us to the Tiger Temple to squeeze and play with tigers. Fantastic.






















Buffet v localni restavraciji, kjer smo lahko pojedli karkoli in kolikor smo zeleli za 1.5 eura/osebo.
Dinner in local buffet for 1.5 eur/person and you can eat whatever and as much as you want to.








Praznovanje rojstnega dne lastnice bliznjega lokala PhiPhi in spoznavanje drugih popotnikov.
Birthday party of Thai bar manager Phi Phi and meeting other travellers.








Po priporocilu Ande smo sedle na lokalni avtobus in po 6-ih urah voznje prispele v Sangkhaburi .... vasico ob meji z Burmo. Vasica je situirana poleg velikega jezera... nas hostel je imel cudovit razgled nad jezerom. V enem delu vasi zivi etnicna skupina Mon. Z barcico smo si ogledali staro potopljeno vasico Monov in za tem njihovo novo vasico, v katero smo vstopili preko najdaljsega lesenega mostu na Tajskem.
By recomendation of Anda we went to visit Sangkhaburi village that was 6 hours far from Kanchanaburi near the board with Burma and close to a big lake... our Guesthouse had a view over that lake. In one part of the village (across the lake) lives ethnic group Mon. We saw old fluded Mon's village and crosed the longest wooden bridge in Thyland to visit new village of Mons. Countryside is marvelous here.




















Zvecer je vasica dokaj zaspana... dolgocasje smo ubile s fotografiranjem s klobucki, ki jih nosijo Moni.
Cos village is rather sleepy we did know what to do in the evening... we amused ourselves by taking photos with hats that are tipical for Mons.